Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Tuparilahjaksi luonnonkosmetiikkaa

Hilpaisen kohta tupareihin. Sitä usein vie mennessään pullollisen kuohuvaa tai suolaa ja ruisleipää. Tosi usein mietin, että olisipa kiva viedä mennessään luonnonkosmetiikkaa, itsellä kun on takataskussa aika hyviä ideoita siitä, mitä tuotteita kannattaisi lahjaksi antaa. Herkullisen tuoksuinen ja laadukas palasaippua vessaan, raikas suihkusaippua, aromaattinen hierontaöljy tai tuhti ja tehokosteuttava voide vartalon kovia kokeneille ja kuiville ihoalueille — luonnonkosmetiikka on mainio vieminen.

Moni ehkä ei raaski satsata luonnonkosmetiikkaan hinnan takia, joten siksi vinkki vinkkinen: juuri nyt The Natural Goods Companylla on menossa kesäale, jossa on tuotteita jopa -60% alennuksella.

Jos siis kaipaat hyviä lahjaideoita viemisiksi, tässä pari vinkkiä. Olen laittanut tuotteiden perään ovh-hinnat ja nyt voimassa olevan ale-hinnan.

Esimerkiksi näitä veisin lahjaksi itse:

kc-sheabutterNaturalgoodscompanyn oma Sheavoi*. Pihlajavoiteen lisäksi tämä on se pieni purkki, joka on usein mukana reissuilla.

”Täydellinen ihottumien, venymäarpien ja ihoärsytysten hoitoon. Suojaksi paahteelle, pakkaselle ja kylmälle viimalle. Tuoksuton ja hellä sheavoi soveltuu kasvoille, huulille ja keholle. Puhdas 100% luonnollinen Sheavoi sopii koko perheelle ja myös lemmikkien hoitoon”.

Paksu voi toimii siellä, missä iho on kaikista karhein ja tarvitsee eniten kosteutta. 13,50 € >> 10,80 €

w06_1Huonetuoksut ovat aina mainio lahjaidea, mutta niitä ei usein löydä luonnonkosmetiikan sertifikaatit täyttävinä. Isle of Wolf –tuoksukynttilät on valmistettu 100% luonnollisista kasvivahoista ja ne ovat upean tuoksuisia. Kynttilöissä ei käytetä parafiinivahoja, jotka savuttavat ja lisäävät myrkyllisten aineiden pääsyä huoneilmaan. Kynttilöiden tuoksu on mieto, oma suosikkini on Hibiskus Orangery*

”…ainutlaatuisen eläväinen ja virkistävä yhdistelmä kypsiä hibiscushedelmiä, verigreippiä, mandariinia ja granaattiomenaa saavat aikaan välittömän ilon ja onnellisuuden tunteen. Tuoksussa on myös hienovarainen makea vivahde persikkaa ja toffeeta.”

Uuh mikä cocktail! Nämä kynttilät ovat nyt puoleen hintaan, 12,25 € siis. Ovh on niin kallis, että tällä alella saattaisin satsata näihin itsekin. Normaalihintaisina en raaskinut näitä ostaa, vaikka viime jouluna mietin, että olisipa hyvä joululahjaidea. 24,50 € >> 12,25 €

Logonan sitruuna-inkivääri -suihkusaippua* on myös hyvä vieminen. Pakettiin vaikka myös pari oikeaa sitruunaa ja inkivääri. Mulle kelpaisi ainakin! Rakastan tän kyseisen sarjan suihkusaippuoita, parhaillaan on käytössä Kvitten & vanilja, mutta se ei taida olla parhaillaan alessa. 9,09 € >> 6,93 €

kc-pihlaja.bodybutterMádaralle suunnittelemani Pihlaja-vartalovoi* on hei ihan paras vieminen! Ainakin naisille. Miehet ehkä pitävät tuoksua liian naisellisena.

Ihana paksu ja täyteläinen vartalovoide, jossa on makeankirpsakka pihlajainen tuoksu. Olen jäävi, mutta eiköhän tämä kytkökseni ole teidän kaikkien tiedossa. 🙂 24,90 €  >> 17,43 €

 

madara_cranberry-juniper_box_soap_150g

Mádaran Karpalo-kataja-palasaippua* on hyvä tuliaisidea, kuka nyt ei saippuaa tarvitsisi? Tähänkin voisi liittää mukaan vaikka karpaloita jossain muodossa, niin lahja saa juhlavamman ulottuvuuden. 6,70 € >> 4,69 €

Mádaran Flower Dust -vartalohohde*. Uskon, että aika moni nainen olisi tästä lahjasta innoissaan. Tää on nyt -60% alessa: 25,85 € >> 10,34 €

Meikä suorittaa nyt vauhdilla suihkun ja koitan ehtiä meikatakin. Heti kun skidit nukahtavat, ottaa ohjakset mummi ja me lähdetään pariksi tunniksi huinimaan. Ekaa kertaa 10 kuukauteen.

Viikonloppuja!

*Affiliate-linkki

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.