Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Viikon vinkit: LUONNONKOSMETIIKAN YSTÄVÄMYYNTI

Hyviä uutisia niille, joiden kylpyhuoneen kaapit kaipaavat täydennystä: tällä viikolla Natural Goods Companyn nettikaupassa on ystävämyynti!

Selasin läpi kamppistuotteita ja mietin, mistä tuotteista jotain kertoisin. Tarjolla on alehintaan kaikkea ihanaa ja juuri alkukesään tarpeellisia juttuja: uusia huulipunia kesäiltoihin, luomuvanutyynyjä meikin puhdistukseen, aurinkovoidetta ja hoitoainetta auringon korvantamalle tukalle… Joukossa on myös muutamia tuotteita, joista haluaisin erityisesti mainita.

warpaintEnsin tietysti se Warpaint*. Sitä on taas saatavana. Luithan jo mitä Noora siitä kirjotti?

Toiseksi magnesiumsuihke*. Tätä meillä on testailtu treeneissä kipeytyneisiin lihaksiin. Erityisesti mun miehen jalat on hyötyneet tästä. Ne on sitä tyyppiä, jotka turpoaa lämmössä (ja mm. lentokoneessa) ja kramppaavat helposti urheilun jälkeen.

Laventeliöljy*. Alentuote on eri merkkiä, kun mulla tällä hetkellä käytössä oleva, mutta vastaava, mihin olen itse jäänyt koukkuun. Tiputtelen sitä lakanalle tyynyni ympärille iltaisin. Sen sanotaan rauhoittavan. Tuoksu ainakin on huumaavan ihana ja siinä on hyvä käydä nukkumaan. Vähän yleellistäkin. Arjen luksusta.

pihjalaMadara Become Organic Moonflower sävyttävä päivävoide*. Tää kevyesti ihon virheitä häivyttävä tuote on kevyempi vaihtoehto meikkivoiteelle. Vaaleampi sävy on mun iholle ihan täydellinen. Imeytyy nopeasti. Tällä mä oon korvannut meikkivoiteen myös kesäisillä kaupunkilomilla. Sellaisilla, joilla ei jaksa ollenkaan muuten meikata. PS. tätä saa myös matkakoossa*

Tietty Nooran Pihlajat. Bodybutter* on ihana tuote kesällä auringonoton jälkeen. Mulla se on ollut mukana joskus rantalomillakin ja oon korvannut aftersun- tuotteet sillä, koska se ravitsee ihoa tosi hyvin. Tuubivoide* on jäänyt mun vakituotteeksi, kun käytän sitä jalkavoiteena joka ilta.

 

No niitä tuli sitten viisi. Viisi ei ihan oo “muutama”, mutta minkäs teet, kun oli vaikka mitä kivaa. Määrään nähden onnistuin olemaan erittäin lyhytsanainen ja napakka, haha! 🙂

Natural Goods Companyn sivuille ja kaikkiin ystistuotteisiin pääset tästä*

Kauniita kesäiltoja,

Laura

*Affi-linkki

 

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.