Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Vihreä perjantai!

Oikeasti me Kemikaalicocktailissa ei välitetä Black Friday -huumasta ollenkaan. Mutta kun mietittiin, että osallistummeko vai emme, tuli kuitenkin fiilis, että annetaan niitä hyviä vaihtoehtoja turhan kuluttamisen rinnalle; kosmetiikkahan käytetään pois kuitenkin. Tässä postauksessa on siis listattuna kuusi kuumaa luonnonkosmetiikkatarjousta, jotka ovat voimassa vain tänään perjantaina.

1) Whamisa – 20%

Whamisa on hiljattain Suomen markkinoille rantautunut, korealainen luonnonkosmetiikkasarja, jota ollaan viime aikoina testatailtu Nooran kanssa. Me palataan sarjan pariin myöhemmin vielä tarkemmin, mutta tässä kohtaa haluan suositella omasta puolestani etenkin sarjan kaksoispuhdistusta (öljy* + vaahtoava voide*). Mun iho ei ole aikoihin ollut näin hyvässä kunnossa! Myös sarjan kosteuuttava öljy* on ihan superhyvä. Se on tarpeeksi kevyt käytettäväksi kosteusvoiteen päälle päivisinkin ja se tulee näillä säillä tarpeeseen.

Koko Whamisan tuotesarja* on Joliessa tarjouksessa -20% ja sarjan Kelp Sheet Mask* on Natural Goods Co:lla hurjassa -40% superalessa. Tuo Kelp Sheet -mask (kuvassa) on juuri se, joka naamalla Noora on kekkuloinut Insta Storyn puolella. 😀

2) Ecodentan hammastahnat -20%

Viimeisimmät suuhygieniaan liittyvät tuotteet, mitä olemme kokeilleet on olleet nämä Ecodentan-tahnat. Kauas on tultu siitä, että ekotahna oli tunkkaista möhnää. Näissä on raikkaita makuja! Kaikki versiot Joliessa* nyt -20%. Näistä etenkin kookos* on mun suosikki. Ja koska olen kaksoispuhdistusten ystävä, niin se kuuluu myös hampaiden pesuun. Mun rutiiniin kuuluu dipata iltaisin hammasharja, johon olen jo levittänyt tahnan, Warpaintiin*. Kannattaa katsoa mitä Noora on tuotteesta aiemmin kirjoittanut. Warpaint-hammasvalkaisujauheen saat nyt Joliesta -30% alella.

 

 

3) Kaikki Mádarat -30%

Joliessa on alessa kaikki Mádaran tuotteet*, myös Nooran uutuudet. Natural Goods Co:lla on alennus tehty tässäkin täsmäiskuna ja Nooran Nokkonen* on heitetty reippaaseen -40% tarjoukseen loppuviikoksi. Nokkosvoide on aika täydellinen kasvovoide just tähän säähän, kun vihmoo räntää ja vettä ja iho on koetuksella.

4) Zuii -20%

Zuii* on sarja, joka kuuluu päivittäin Nooran meikkipussin luottotuotteisiin. Kannattaa kuulemma etenkin testata heidän kulmakynäänsä*, jota Noora käyttää päivittäin. “Jos en ehdo meikata muuten, fiksaan aina kulmat. Zuiin kynä on huikea, koska terä on muotoiltu kulmikkaaksi. Sillä on helppo saada kulmat siisteiksi ja ryhdikkäiksi” Noora kertoi kun kysyin, miksi just kulmakynä sai erityismaininnan.

5) Estelle & Thild -20%

Estelle & Thild on tasalaatuinen sarja, jossa monta tosi hyvää tuotetta. Noora on viime aikoina intoillut etenkin sarjan meikeistä, joista olemme postaamassa heti kun vaan ehdimme! Mun vakkarituotteisiin puolestaan kuuluvat pumppupullossa olevat käsivoiteet, joita käsirasvafriikillä kuluu kiitettäviä määriä. Koko sarja* tarjouksessa Joliessa.

6) Kure Bazaar -20%

Noora käyttää ainoastaan Kuren lakkoja. Nämä nopeasti kuivuvat kynsikat, joita on olemassa koko värien kirjo, ovat luonnonkosmetiikkakentän parhaat kynsilakat, jos meiltä kysytään. Sarjassa on esimerkiksi useampaa ihanaa “kunnon punaista”. Kaikki värit *Joliessa tänään -20%

Jolien alennukset saat ostamalla tuotteet perjantaina 24.11.2017.

Natural Goods Co:n tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin 26.11.2017 saakka.

*Affiliate-linkki

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.