Tietoa mainostajalle ›
Menu

Mádara 24-h ale tulee taas

Ensi viikolla se on täällä taas, supersuosittu Mádaran 24 tuntia kestävä alennusmyynti, jolloin kaikki tuotteet ovat -40%. THE päivä on 17. huhtikuuta, eli ensi viikon tiistai! Kannattaa jo etukäteen kurkkia, mitä tarvitsee kaappien täydennykseksi ja sitten tehdä täsmäisku sivuille heti kun ale alkaa.

Yli 50 euron ostoksiin saa ilmaisen kotiinkuljetuksen ja yli 80 euron ostoksista saa kaupan päälle mun suunnitteleman Pihlaja-kasvovoiteen (kuvassa oikealla). Vinkki: kerätkää kasaan kaveriporukka ja tehkää tilaus kimpassa, niin saatte ilmaisen kuljetuksen ja Pihlajavoiteen — tosin, kuka teistä sitten sen voiteen saa, onkin dilemma!

Toinen vinkki: ratkaise lähipiirin joululahjahankinnat jo nyt. Tämä on ystäväni taktiikka, joka on musta vaan ihan nerokas oivallus. Voi sitten keskittyä joulukuussa leipomaan pipareita ja relaamaan, kaupoissa hikoilun sijaan.

Kolmas vinkki: älä mieti joulua, tai muutakaan taktikointia. Kurkkaa vaan, onko mitään kiinnostavaa, ja jos ei ole, elä osta mitään. Kannattaa ostaa tarpeeseen, ei huvikseen.

Lisää tietäa 24-h -alesta täällä.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.