Menu

Mainostajalle

Kemikaalicocktail on yksityinen blogi, jonka kanssa on mahdollista tehdä erilaisia kaupallisia yhteistyöprojekteja. Ota siis rohkeasti yhteyttä, mikäli edustat tuotetta tai palvelua, josta uskot meidän olevan kiinnostuneita.

Mukaan meidän uutiskirjeeseen tai Viikon arpaan? Ota yhteyttä mainos-, tuotetesti- ja yhteistyöasioissa  Laura Enkama > laura@kemikaalicocktail.fi

Sisältöyhteistöistä ja display-myynnistä blogissani vastaa Suomen Blogimedia.

Kaikki blogissani mainitut tuotteet tai palvelut ovat aina sellaisia, joita käytän oikeasti ja joita suosittelen lukijoilleni aidosti. En julkaise Kemikaalicocktailissa muiden tuottamaa sisältöä.

Kerron kaikista yhteistöistä blogissani avoimesti lukijoilleni, läpinäkyvyys on olennaista, enkä piilomainosta. Postausten yhteydessä käyttämäni vesileimat kertovat, minkälaisesta yhteistyöstä on kyse.

Noora

 

 

AFFI-POSTAUS

affiPostaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

 

SAIN PALKAN

got_paidSisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.


TESTASIN

testedTestaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Ilmaistuotteet on merkattu alleviivaten ne silloin, kun tuotteet mainitaan tekstissä ensimmäisen kerran. Kaikki postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen ostanut rahalla, näitä tuotteita en merkkaa erikseen.