Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Menu

Uutiskirje

Kemikaalicocktail-blogin uutiskirje lähtee tilaajilleen noin kahdeksan kertaa vuodessa. Uutiskirjeemme on maksuton ja siihen ilmoittaudutaan itse. Kirje sisältää asiaa Kempparin aihepiireihin liittyen. Mukana on tarjouksia ja alennuskoodeja kirjeen tilaajille.

Voit tilata uutiskirjeen täältä.

Jos olet kiinnostunut näkyvyydestä uutiskirjeessämme tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä osoitteeseen laura@kemikaalicocktail.fi

kc-uk2

esse skincare

Pyydämme uutiskirjeen tilauskaavakkeessa nimen ja sähköpostiosoitteen. Ne kerätään vain tätä nimenomaista uutiskirjettä varten, eikä niitä myydä tai luovuteta ulkopuolisille. Uutiskirjeemme henkilötietoja käsitellään EU:n jäsenmaiden yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaan vastuullisesti ja luottamuksellisesti.

Voit koska tahansa irtisanoutua uutiskirjeestä jos niin haluat. Mikäli et halua jatkaa tilaustasi, voit peruuttaa sen helposti uutiskirjeen lopussa olevasta ”peruuta uutiskirje – unsubscribe” linkistä.


 

Henkilötietolain ( 523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste:

 

Rekisterinpitäjä

Noora Shingler Tmi

Y-tunnus 2403135-4

Fleminginkau 2 LH 6

00530 Helsinki

puh. 040-8682696

 

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Noora Shingler

puh. 040-8682696

 

Rekisterin nimi

Kemikaalicocktailin uutiskirjetilaajarekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Noora Shingler Tmi käyttää henkilötietoja uutiskirjeen postitusta varten. Noora Shingler Tmi käyttää henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti.

 

Rekisterin tietosisältö

Nimi ja sähköpostiosoite.

 

Tietolähteet

Henkilötiedot kerätään kuluttajilta uutiskirjeen tilauskaavakkeella.

 

Tietojen luovutus

Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen tulee ajankohtaiseksi, asiakkaalta pyydetään asianmukainen suostumus etukäteen.

 

Rekisterin suojaus

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. 

  • Fyysistä aineistoa ei säilytetä.
  • Sähköisessä muodossa olevat tiedot säilytetään MailChimpin (The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, a State of Georgia limited liability company) tietojärjestelmissä, joissa käytetään sekä teknillisiä, että ohjelmallisia keinoja tietoturvallisuuden varmistamiseksi.

Viestintäverkkojen suojauksessa noudatetaan sähköisen viestinnän tietosuojalakia ja Viestintäviraston määräyksiä.

Sopimussuhteen päättyessä henkilön tiedot poistetaan rekistereistä heti.