Menu

Kovassa seurassa

Eipäs ollut vaikea ennustaa, että kysytte monia vaikeita kysymyksiä! Pakko on todeta, että eipäs ole meikäläisen lukijakunta ihan pöllöä sakkia. Moni teistä on minua paljon valveutuneempi, mikä on sikäli hyvä, että asetatte mullekin paineita suuntaan ja toiseen. Fiksu seura pakottaa skarppaamaan entisestään.

En tule vastaamaan kaikkiin kysymyksiin kerralla. Ehkä on mielekästä jakaa vastauspostauksia teemoihin (ruoka, kosmetiikka, ympäristö jne.), jotta blogaukset saa uppoamaan blogin kategorioihin edes jotenkin. Odottelen vielä viikonlopun yli, että kaikki ehtivät naputella mieltä askarruttavat kysymykset edellisen blogauksen perään ja alan sitten ruotia kyssäreitä yksi kerrallaan.

Hyvä tyypit, hyviä kysymyksiä!!

Psst… Jos kaipaatte leffavinkkejä viikonloppuun, suosittelen elokuvaa Looking for Eric. Mahtava!