Menu

Uutiskirjeen kimpussa

Täällä finalisoimme huomenna tilaajille lähtevää uutiskirjettä. Se on melkein valmis! Täytyy myöntää, että oen totaalisen rakastunut MailChimp-ohjelmaan, jolla hommaa toteutamme, kirjeestä tulee paitsi helppolukuinen, myös kivan näköinen.

Tiedoksi, että koska kyseessä on uutiskirjeohjelma, saattaa sähköpostisi luokitella sen roskapostiksi. Mikäli siis olet tilannut uutiskirjeen, eikä sitä näy perjantaina sähköpostissasi, kannattaa kurkata roskapostikansioon tai tarjoukset-kansioon, mikä löytyy uudemmista gmail-sähköpostilaatikoista.

kc-uutiskirje2

mm.dd

kc-eeva

Huomisessa kirjeessä on megalomaanisen kreisi Marjoja ja maskaraa -kirja + Pihlajavoide -tarjous, assarini Eevan esittely, asiaa Foodin-verkkokaupasta + tarjous, Zen Grow-ale, Maria Lönnqvist ja raakakkuasiaa + tarjous uuteen kahvilaansa ja mitä vielä….? Aika herkullinen paketti sanoisin.

Jos haluat mukaan uutiskirjelistalle, ehdit vielä jättää meiliosoitteesi täällä.