Menu

Uuden vuoden lupauksia

Tänä vuonna piti vielä ehtiä vielä vaikka mitä, mutten sitten kaikelta yövalvomiselta ehtinytkään. Vauva on kiilannut minun ja blogini väliin hetkellisesti, pakko se on myöntää. Edes aikatauluttamisen supermestari ei kykene ja jaksa raivata tilaa kirjoittamiselle silloin, kun yössä joutuu heräämään 6-7 kertaa.

kc-tukkalähteeBad hair day = every day

Onneksi tämä on väliaikaista! Toivottavasti sitä on myös yhtäkkiä ilmennyt hiustenlähtö. Muuten turbaanista todellakin tulee vakiovarusteeni. Tai no, sitähän se jo on: aamulla pitää valita, laittaako kondikseen naaman vai hiukset. Ensiksi mainittu on huomattavasti helpompi ehostaa julkaisukelpoiseksi. Olen sitäpaitsi tänä vuonna tajunnut, että kun kulmakarvat ovat siistit, pystyy maailmaa huijaamaan ihan helposti. Että muka koko nainen on ruodussa. Hah!

kc-pyyhkeet

Olen oivaltanut tänä vuonna muutakin. Esimerkiksi sen, että haluan kaikkien kylpyhuonetekstiilien olevan valkoisia. Ja että ihmisellä tulee olla viherkasveja — jotka ovat elossa.

Olen tehnyt muutamia uudenvuodenlupauksiakin. Yleensä en tee, mutta jotenkin nyt tuli tarve rustata nämä alas.

***

1. Palautan helmikuussa säännöllisen liikunnan harrastamisen arkeeni. Saa nähdä, mitä se tulee vauva-arjessa olemaan, todennäköisesti kotitreeniä jossain muodossa. Olisi ihana päästä myös taas tanssitunneille! Liikunta- ja treeniaiheet tekevät siis paluun blogiinkin.

2. Laadin kirjoutsaikataulun kakkoskirjalleni, jotta se saadaan julkaistua sovitun aikataulun puitteissa. Tämä tulee olemaan vuoden isoin haaste.

3. Koitan olla pitkäpinnaisempi äiti ja vähemmän äksy vaimo. Vaikka väsyttää. (Ehkä tämä on sittenkin se isoin haaste…)

4. Koitan saada aikaiseksi kiinnostavampaa blogia kuin koskaan aikaisemmin. Uutiskirjettä tilaavat tietävät jo, että muutoksia on luvassa — aika pian jopa!

5. Käyn Berliinissä. Ehkä Hertan ja vauvojen kanssa.

***

Minulla on monia postauksia kesken, turhauttavan monia.  Patjojen kemikaaleista on juttu viittä vaille valmis, kunhan Ikea saisi vastattua kysymykseen patjojensa ftalaatteihin liittyen. Hämmentävää kyllä, huonekalujätti ei ole löytänyt organisaatiostaan ihmistä, joka osaisi antaa vastausta kysymykseen, onko Ikean patjoissa ftalaatteja vai ei? Aika huonoa palvelua sanoisin, sillä onhan Ikealla nyt oltava joku, joka tietää vastauksen. Kohtuullista olisi, että kuluttaja saisi tällaisen tiedon viikossa, olen nyt odotellut kolmisen viikkoa. Pitänee taas soittaa perään.

Kysyjille tiedoksi, että tulossa on vielä mm. postaus tämän vuoden suosikki luonnonkosmetiikkatuotteistani ja muutama sananen ei niin hyvistä sellaisista.

kc-kosmetiikka

Mitä tulee kosmetiikkayhteistyöni Mádaran kanssa, on ensi vuonna on tulossa jotakin aikas superjännää, saattepa nähdä.  😉

Kiitos kuluneesta vuodesta, 2015 on blogin seitsemäs!