Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Viikon Vinkit: matkakokoista luonnonkosmetiikkaa

John Masters luonnonkosmetiikan matkakoot

Tiedättekö sen ihmistyypin, joka varustautuu, järjestää, järkeistää, minimoi ja konmarittaa kaikki matkatavaransa? Mä olen yksi heistä. Reissuun lähtiessä käyn läpi laatikon, jossa säilytän matkakokoja. Täytän pikkupurkit suuremmista ja suunnittelen mitä tarvitsen. Aloitan pakkaamisen siitä, että mietin, miten pesen itseni, sitten miten rasvaan ja lopuksi tarvitsenko mukaan meikkejä. Mietin, kuinka pesen naaman, laitanko kasvovettä ja öljyä. Käyn koko kropan läpi samassa järjestyksessä. Siten tiedän, että mukaan tulee kaikki mitä tarvitsen.

Arvostan uudelleentäytettäviä pakkauksia (ei tuubeja, vaan mm. John Mastersin kierrekorkillisia pulloja) ja esimerkiksi Sukin matkapaketin lasipakkauksia. Ne ovat kestäneet käyttöä. Pakkaan mukaan aina monikäyttöisiä tuotteita! Sellaista voidetta, mitä voin tarvittaessa laittaa kuivien hiusten latvoihin (jätän hiuksiin jätettävän hoitoaineen kotiin). Otan mukaan Nokkosvoiteen – sitä käytän useiten käsiin ja iltaisin jalkateriin. Yhteen pulloon olen laittanut keittiöstä luomulaatuista avokadoöljyä. Sillä olen jo vuosia poistanut kaiken kasvomeikin. Lähtee vedenkestäväkin, mitä esimerkiksi kesähäissä vieraillessani tarvitsin. Öljyä voi tarvittaessa laittaa iholle tai hiuksiinkin.

Selailin tuossa taas nettikauppojen matkakokovalikoimaa. Parissa paikassa oli näille omat kategoriatkin. Mun karkkikauppoja! Vissiin oon vähän vinksahtanut, kun riemastun noista pikkupurkeista niin kovasti. Huomasin selatessani uutuuksiakin ja vähän lily lolo mineraalimeikittaas innostuin… Löysin muun muassa:

Matkapakkauksissa on parasta myös se, että ne on todella kätevä tapa testata tuotesarjoja ja kokeilla, sopivatko ne omaan käyttöön. Ei tule isoja hutihankintoja ja pullot voi säästää jatkokäyttöä varten. Samalla voi haaveilla tulevista seikkailusta.

Mielenkiintoisia matkakokoja myyvät esimerkiksi: Jolie*, Biodelly*, Naturelle* ja Hyvinvoinnin Tavaratalo.*

Kauniita loppukesän retkipäiviä,

Laura

*affilinkki

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.