Tietoa mainostajalle ›
Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Viikon vinkit: toimivat ekodödöt (ja ale-koodi)

Laura tässä taas viikon vinkkien kanssa moi! Aikana, jona olen työskennellyt ekoasioiden parissa (erityisesti nyt Kemikaalicocktailissa), olen tullut huomanneeksi, että yksi haastavammista tuotteista on deodorantti. Siinä ekoversioon siirtyminen tuntuu olevan ihmisille se suurin kynnys harpata. No ymmärtäähän sen, kun nyt haluaa haista hielle kesäisessä ruuhkabussissa.

Tämän viikon vinkkeihin (minä, Laura siis) keräsin teille muutamia käyttökokemuksia ja käytän törkeästi hyväkseni myös henkilökohtaisia koekaniinejani – mun miestä ja siskoa.

Tässä kesän pelastavat dödötuotteet!

urtekram_kookos_deodoranttiDeodoranteista mut on vuosien varrella vakuuttanut ensin Madara, sitten Soapwalla, kolmantena Urtekramin kookos ja viimeisimpänä Schmidt’s voiteet. Näistä dödövaihtoehdoista Urtekramin kookos on mun mielestä käyttöliittymältään helpoin. Tuote ei tahraa, eikä levityksen jälkeen tarvita käsipesua toisin, kun voiteiden käytössä.

Nooran ikisuosikit on Acorelle ja Madara (niistä kirjoitettiin aiemminkin mm. täällä). Näiden kahden rinnalle on Noorankin kylppärin kaappiin viime aikoina noussut myös Urtekramin kookosdödö ja Schmidt’sin tuoksuton stikki.

Myös mun lähipiiri on testannut monia näistä mainituista dödöistä. Mun siskolla on herkkä iho, joka reagoi voimakkaisiin tuotteisiin, myös deodorantteihin. Monen mutkan kautta parhaaksi tuotteeksi hänelle on valikoitunut joitain kuukausia sitten Schmidt’s-voidedödöt. Sitä kautta mäkin sain niistä ensivaikutelmani.

deodorant-naturel-schmidts3

Kuva: mangoandsalt.com

schmidt'sMe testailtiin tuotetta siskon kanssa yhdessä ja tulin siihen tulokseen, että voidemuotoisesta Schmidtsistä ei jää tahroja vaatteisiin — toisin, kun mulla kävi stikin kanssa. Voidetta lämmitetään ensin hetki käsissä yhteen hieromalla. Näin se sulaa kainaloon nopeasti. Mä siis suosittelen kokeilemaan voidetta, vaikka se perus roll-oniin tottuneelle voikin kuulostaa kummalle. Niitä myydään pienissä, kokeilukäyttöön helposti ostettavissa, purkeissa.

Toisena koekaniinina on toiminut mun mies, jolle voiteen levittäminen kainaloon on osoittautunut ylitsepääsemättömäksi. Tähän mennessä on todettu, että hän diggailee Schmidt’sin stikkimuotoisia dödöjä enemmän. Muutama päivä Schmidt’sin stikkiin siirtymisen jälkeen hän oli viikonlopun mökillä laituria korjaamassa. Olin varoitellut, että kropalla kestää niiden marketin alumiinidödöjen jälkeen hetki puhdistua ja voi tulla ylläreitä. Kotiin palattuaan hän kertoi, että tuote kesti pihahommat hyvin, eikä näe mitään syytä, miksi ei voisi käyttää sitä jatkossakin. Mä tunsin silloin sellaisen ilon läikähdyksen. Ihana tyyppi, eikä yhtään ennakkoluuloinen näissä asioissa!

Musta on ollut hauska seurata miten jokainen löytää omiin toiveisiinsa ja tilanteisiinsa sopivat tuotteet. Siskolle voidetta, Jannelle stikkiä ja mulle tällä hetkellä kookosta. Noora käyttää parhaillaan Schmidt´sin stikkiä, just tota kuvan hajustamatonta ja tykkää kuulemma ihan älyttömästi.

Vinkkinä: Hyvinvoinnin tavaratalossaon tällä viikolla -25% alessa kaikki Urtekramin tuotteet koodilla URTEKRAMVKO21. Myös tekstissä mainittu kookosdödö löytyy sieltä. Ja alessa on siis kaikki Urtekramin tuotteet, ei pelkät deodorantit, vaan muu kosmetiikka ja elintarvikkeeetkin. (Kokeilemisen arvoisia on mm. kookosshampoo ja kookoshoitoainesuihke. Tykkään kovin!)

Postauksen muut tuotteet löydät esimerkiksi näistä nettikaupoista:

Toivon teidäkin löytävän omat suosikkinne ja että näistä kokemuksistamme oli teille hyötyä.

Terkuin Laura